Ons verhaal begon toen onze mede-oprichter, Carmen Tal op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen. Moroccanoil was geboren.

BAANBREKEND

BAANBREKEND

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Wij leggen ons volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.

Moroccanoil Body™: Una colección de productos para la piel inspirada por el Mediterráneo

Moroccanoil Body™ es una exquisita colección de lujo para el cuidado de la piel inspirada en el Mediterráneo. Descubra las colecciones en sus diferentes fragancias: Originale, Fleur d'Oranger y Fleur de Rose. Productos para el cuidado de la piel con aceite de argán rico en antioxidantes, vitaminas y minerales, que han sido diseñados para exfoliar, limpiar e hidratar. Las colecciones incluyen productos hidratantes, aceites, cremas para las manos, limpiadores y mucho más.