Vind een Salon
moroccanoil Moisture & Shine Shampoo - Fragnance Originale Moroccanoil® Moisture & Shine Shampoo Fragrance Originale is een milde shampoo die je dagelijks kunt gebruiken en zowel reinigt als hydrateert. Arganolie - dat rijk is aan antioxidanten - en voedende vitamines helpen je haar aan hydratatie en glans. De kokosolie die zich in de formule van deze shampoo bevindt sluit de voeding op in het haar en zorgt voor gezond haar zonder klitten. Deze shampoo is geformuleerd met de kenmerkende Moroccanoil geur. BLSHMSFOINT 0.0000 0 In voorraad
Moisture & Shine Shampoo Fragnance Originale

Moisture & Shine Shampoo

Fragnance Originale
OF
Gegevens
Moroccanoil® Moisture & Shine Shampoo Fragrance Originale is een milde shampoo die je dagelijks kunt gebruiken en zowel reinigt als hydrateert. Arganolie - dat rijk is aan antioxidanten - en voedende vitamines helpen je haar aan hydratatie en glans. De kokosolie die zich in de formule van deze shampoo bevindt sluit de voeding op in het haar en zorgt voor gezond haar zonder klitten. Deze shampoo is geformuleerd met de kenmerkende Moroccanoil geur.
How-To
Breng aan op vochtige huid en haar en spoel af met water. Herhaal indien nodig.
Contact Us

Moroccanoil uses cookies in order to give you a better user experience. For more information about what cookies are and how we use them, please visit our privacy policy.