Complete Color Care BE-NL

DE NIEUWE
COLOR COMPLETE
COLLECTIE

Net als bij huidverzorging bestaat de Color Complete Collectie uit een compleet systeem. Hierin zijn meerdere mechanismen toegepast die zich speciaal richten op de verzorging van de kleur en die verwerkt zijn in meerdere producten, voor een optimale werking. Het resultaat? Na 10 wasbeurten is wetenschappelijk aangetoond dat de Moroccanoil Color Complete Collectie de levensduur en kleurlevendigheid met 100% verlengt.* *Gebaseerd op klinische tests die zijn uitgevoerd op menselijk haar.

COLOR CONTINUE
SHAMPOO

Color Continue Shampoo is een milde en sulfaatvrije reiniging die het resultaat van de ChromaTech Salon Service verlengt. Elke keer dat je je haar wast, herstelt COLORLINK™ technologie je haar op zowel chemisch als fysiek gebied, zodat het haar beter in staat is om de kleur vast te houden.

ONTDEK HET ZELF

COLOR CONTINUE
CONDITIONER

Geformuleerd om de gezondheid van het haar te herstellen na elke wasbeurt, bevat Color Continue Conditioner een verzorgende, formule die de keratinestructuur van het haar continu wederopbouwt en de kleur insluit door middel van COLORLINK™ technologie.

ONTDEK HET ZELF

PROTECT & PREVENT
SPRAY

Moroccanoil Protect & Prevent Spray werkt als een leave-in conditioner voor directe bescherming tegen kleurverlies. Zonnefilters helpen tegelijkertijd om uv-stralen te absorberen die het haar verzwakken en verandering en vervaging van de haarkleur veroorzaken. Beschermt tegen beschadiging door warmtestyling en de zon. Tegelijkertijd zorgt de kracht van ArganID™ micro-ingekapselde technologie ervoor dat arganolie diep in de cortex wordt opgenomen terwijl het haar tegelijkertijd wordt verzegeld om de kleur in te sluiten.

ONTDEK HET ZELF

IN-SALON CHROMATECH SERVICE

Deze exclusieve salon service in twee stappen helpt de hoofdhuid te kalmeren om een oncomfortabel gevoel tijdens het kleuren te verminderen. Ook wordt de porositeit van de haarvezel in balans gebracht voor een egaler kleurresultaat. Door het gebruik van COLORLINK™ technologie direct na het kleuren wordt de conditie van het haar hersteld om de kleur in te sluiten en het vervagen van de kleur te voorkomen.

VIND EEN SALON

VERZORGINGSSYSTEEM VOOR THUIS

Houd het effect van de professionele ChromaTech Salon Service langer vast met Color Continue Shampoo en Conditioner, geformuleerd met de gepatenteerde COLORLINK™ technologie die een kruisverbinding aan gaat met de keratinestructuur die de kleur binnenin het haar vasthoudt. Gebruik daarna de Protect & Prevent Spray om te voorkomen dat de kleur vervaagt.

ONTDEK HET ZELF

ArganID™ en COLORLINK™ technologie

The Color Complete Collection features two proprietary technologies to enhance hair health and color vitality.
Alle producten in de Moroccanoil Color Complete Collectie bevatten ons gepatenteerde ArganID™ ingrediënt. Positief geladen microdeeltjes worden aangetrokken door de negatieve lading van de haarvezel. Hierdoor wordt arganolie diep in de cortex opgenomen terwijl het haar tegelijkertijd wordt verzegeld om de kleur in te sluiten.
De gepatenteerde COLORLINK™ technologie gaat een kruisverbinding aan met de keratinestructuur die de kleur binnenin het haar vasthoudt. Het vormt een waterafstotend laagje rondom het haar dat de haarschubben verzegelt en vervagen van de kleur voorkomt. Zorgt bij elk gebruik voor langdurig herstel.

COLOR COLLECTIVE

Color Collective de Moroccanoil es un grupo de influencers elegidos por su perspectiva única de moda, belleza y vida. Estas mujeres representan diversas texturas y tonalidades de cabello, pero tienen un elemento en común: amor por el color y la confianza que les inspira.
Acompáñelas a descubrir un color lleno de vida y único sin poner en peligro la salud del cabello.

MÁS INFORMACIÓN