Vind een Salon
moroccanoil Ceramic Round Brush 35 mm De keramische Moroccanoil 35 mm Round Brush (ronde borstel) is een stylingtool van gedegen kwaliteit in keramiek, voor alle haarlengtes. Met zijn medium ronde vorm en keramische en ionische eigenschappen wordt hitte evenredig verdeeld en droogt het haar sneller en wordt het glanzender. Bevat ook een sectiepunt (in het handvat) voor gemak bij het stylen. STYBRUSH35MMSIMPLE 0.0000 0 In voorraad
Ceramic Round Brush 35 mm

Ceramic Round Brush 35 mm

For all hair types For all hair types
OF
Gegevens
De keramische Moroccanoil 35 mm Round Brush (ronde borstel) is een stylingtool van gedegen kwaliteit in keramiek, voor alle haarlengtes. Met zijn medium ronde vorm en keramische en ionische eigenschappen wordt hitte evenredig verdeeld en droogt het haar sneller en wordt het glanzender. Bevat ook een sectiepunt (in het handvat) voor gemak bij het stylen.
How-To
Begin aan de haarwortel en borstel met zachte hand naar de uiteinden toe met lange slagen. Gebruik voor haar van medium lengte voor losse krullen en volume.
Contact Us

Moroccanoil uses cookies in order to give you a better user experience. For more information about what cookies are and how we use them, please visit our privacy policy.