Cleanse & Style Duo

Zorg voor gezonder haar én huid met het Cleanse & Style Duo. Deze limited-edition set komt met een Moroccanoil Treatment Original 100 ml om je haar goed te verzorgen en een GRATIS Moroccanoil Body™ Soap om de huid op milde wijze te reinigen en te voorzien van een dosis hydratatie. Beide producten zijn rijk aan antioxidantrijke arganolie en andere verzorgende ingrediënten en hebben de Fragrance Originale geur; onze kenmerkende geur geïnspireerd op de Mediterrane zee door de noten- en bloemenextracten.

Moroccanoil Treatment:
Neem voor de juiste hoeveelheid Moroccanoil® Treatment 1 - 2 pompdoseringen en breng dit aan op handdoekdroog haar, vanaf halverwege het haar tot in de haarpunten. Föhn het haar of laat het zelf opdrogen. Breng aan op droog haar om wilde lokken te temmen, gespleten uiteinden te conditioneren en het haar gladder te maken.

TIP: Meng een paar druppels Moroccanoil Treatment met Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask of Restorative Hair Mask voor nóg meer voeding.

 

Soap:
Schuim de zeep op met behulp van water en gebruik de substantie om je handen en lichaam te wassen. Spoel goed af met warm water.
Volg de reiniging op met een hydraterende crème of olie, zoals Moroccanoil Body™ Body Soufflé, Body Butter of Dry Body Oil.

Videos