Nieuw! Destination Curl

Verzorg krullen in alle soorten en maten met de travel sizes van Moroccanoil®. Deze set bevat de best-selling Curl Enhancing Shampoo & Conditioner, de Curl Re-Energizing Spray om krullen weer te doen herleven en Moroccanoil Treatment om te conditioneren, stylen en finishen.

• Curl Enhancing Shampoo (2.4 FL.OZ. / 70 ml) – reinigt de krullen zorgvuldig en zorgt voor zichtbaar zachtere en pluisvrije krullen die vol zijn van definitie. Een melange van gehydrolyseerde plantaardige proteïnen en Abessijnse olie versterkt en beschermt en zorgt voor gewichtloze, gezond uitziende en aanvoelende krullen die veerkrachtig en beweeglijk zijn.

• Curl Enhancing Conditioner (2.4 FL.OZ. / 70 ml) – herstelt de elasticiteit en handelbaarheid van het haar, geeft het glans en ontklit het waardoor gladde, gedefinieerde en pluisvrije krullen ontstaan. Een melange van gehydrolyseerde plantaardige proteïnen en Abessijnse olie versterkt en beschermt en zorgt voor gewichtloze, gezond uitziende en aanvoelende krullen die veerkrachtig en beweeglijk zijn.

• Curl Re-Energizing Spray (1.7 FL.OZ. / 50 ml) – krul-opfrissende spray die je krullende stijl weer veerkrachtig en levendig maakt. Perfect om futloze krullen na een lange dag of een nachtje slapen te reactiveren en weer tot leven te brengen.

• Moroccanoil Treatment (0.85 FL.OZ. / 25 ml) – Moroccanoil Treatment is de essentiële basis voor ieder haartype. Kan worden gebruikt voor conditionering, styling en als finishing touch. De unieke formule op basis van arganolie is rijk aan antioxidanten en wordt direct door het haar opgenomen.

 

• Curl Enhancing Shampoo: masseer zachtjes op de vochtige hoofdhuid en door het haar. Activeer de shampoo door steeds water toe te voegen, zo wordt er een rijke, luxueuze schuimlaag gecreëerd. Herhaal indien nodig. Gebruik vervolgens Moroccanoil® Curl Enhancing Conditioner.

• Curl Enhancing Conditioner: knijp voorzichting het overtollige water uit het haar na het wassen en breng de Curl Ehancing Conditioner aan vanaf het midden tot aan de uiteinden van het haar. Laat de conditioner 1 tot 2 minuten intrekken en spoel daarna goed uit. Gebruik regelmatig voor het beste resultaat.

• Curl Re-Energizing Spray: Goed schudden voor gebruik. Gelijkmatig sprayen over het krullende haar en het luchtig in het haar knijpen.

• Moroccanoil Treatment: Neem 1 tot 2 pompdoseringen in je hand voor de juiste hoeveelheid Moroccanoil® Treatment en breng dit aan op handdoekdroog haar, vvanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Föhn het haar of laat het haar op natuurlijke wijze drogen.

Videos