Niew! Destination Hydration

Herstel en hydrateer je haar intensief dankzij deze Moroccanoil® set, met geavanceerde, kwalitatieve producten die het haar weer voorziet van de juiste voedingsstoffen tot diep in de haarvezels. Deze limited-edition set is verpakt in een handig toilettasje, perfect om mee te nemen naar een bezoek aan de sportschool of een weekendje weg. Alle producten zijn op basis van voedende arganolie, die het haar weer laat stralen, handelbaar maakt en gezonder na elk gebruik.

• Hydrating Shampoo (70 ml) – een milde, reinigende formule voor dagelijks gebruik. De shampoo geeft het haar optimale hydratatie en verbetert de elasticiteit waardoor het haar weer beter en gezonder aanvoelt.

• Hydrating Conditioner (70 ml) – een milde formule voor dagelijks gebruik, maakt het haar weer zacht, glanzend en beter handelbaar.

• Moroccanoil Treatment (25 ml) – de essentiële basis voor ieder haartype. Kan gebruikt worden voor conditionering, styling en finishing. De unieke formule verrijkt met arganolie is rijk aan antioxidanten en wordt direct door het haar opgenomen. Maakt het haar veerkrachtig, makkelijk doorkambaar, elimineert kroezen en pluizen en geeft een diepe glans.

• Intense Hydrating Mask (75 ml) – verwen jezelf met een 5 minuten durende, intensief hydraterende behandeling.

• Hydrating Shampoo – masseer zachtjes op de vochtige hoofdhuid en door het haar. Herhaal indien nodig. Gebruik na het wassen de Hydrating Conditioner voor het beste resultaat.


• Hydrating Conditioner – knijp voorzichting het overtollige water uit het haar na het wassen en breng de Hydrating Conditioner aan vanaf het midden tot aan de uiteinden van het haar. Laat de conditioner 1 tot 2 minuten intrekken en spoel daarna goed uit.


• Moroccanoil Treatment – breng een kleine hoeveelheid aan op schoon, handdoekdroog haar, vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Föhn het haar of laat op natuurlijke wijze drogen.

• Intense Hydrating Mask – breng een ruime hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en kam het door. Laat het masker 5 tot 7 minuten intrekken en spoel daarna goed uit. Gebruik het masker 1 tot 2 keer per week, maar minder vaak wanneer de haarconditie verbetert.

Videos