Niew! Destination Repair

Herstel, versterk en stijl je haar dat beschadigd is en maak het weer gezond door de vetzuren en voedende ingrediënten in de producten uit deze Moroccanoil® set. Deze set bevat de best-selling Moisture Repair Shampoo en Conditioner, een Hydrating Styling Cream voor een zachte, natuurlijke finish en onze kenmerkende Moroccanoil Treatment.

• Moisture Repair Shampoo (2.4 FL.OZ. / 70 ml) – een milde, reinigende formule, dat beschadigd haar herstelt. De verbetering van de elasticiteit en vochtbalans maken het haar beter handelbaar.

• Moisture Repair Conditioner (2.4 FL.OZ. / 70 ml) – voedt en versterkt het haar, maakt het beter handelbaar en herstelt de vochtbalans dankzij herstellende keratine en vetzuren.

• Hydrating Styling Cream (2.53 FL.OZ. / 75 ml) – deze lichtgewicht, leave-in conditioner geeft het haar glans en definitie met een zachte hold. Uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het föhnen, het voegt volume toe aan het haar en houdt het haar soepel in model.

• Moroccanoil Treatment (0.85 FL.OZ. / 25 ml) – de essentiële basis voor ieder haartype. Kan gebruikt worden voor conditionering, styling en finishing. De unieke formule verrijkt met arganolie is rijk aan antioxidanten en wordt direct door het haar opgenomen.

• Moisture Repair Shampoo – masseer zachtjes op de vochtige hoofdhuid en door het haar. Activeer de shampoo door steeds water toe te voegen, zo wordt er een rijke, luxueuze schuimlaag gecreëerd. Herhaal indien nodig. Spoel het product na gebruik zorgvuldig uit.


• Moisture Repair Conditioner – knijp voorzichting het overtollige water uit het haar na het wassen en breng de Moisture Repair Conditioner aan vanaf het midden tot aan de uiteinden van het haar. Laat de conditioner 1 tot 2 minuten intrekken en spoel daarna goed uit. Gebruik regelmatig voor het beste resultaat.


• Hydrating Styling Cream – verdeel 1 tot 2 pompdoseringen gelijkmatig, vanaf het midden tot de uiteinden, over handdoekdroog haar. Spoel het product niet uit maar breng het haar in model zoals je gewend bent.


• Moroccanoil Treatment – breng een kleine hoeveelheid aan op schoon, handdoekdroog haar, vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Föhn het haar of laat op natuurlijke wijze drogen.

Videos