Vind een Salon
moroccanoil Intense Curl Cream Voor natuurlijke krullen en golven die glimmend, golvend en heerlijk verfrist eruit moeten zien is Moroccanoil Intense Krullencrème een conditioner die niet uitgewassen hoeft et worden en vochtinbrengend is, evenals pluizig haar zonder plakkerigheid kan aanpakken. Voedende arganolie en vitamines helpen het haar golvend en gekruld te houden, en de hele dag hun vocht en zachtheid te behouden. ITCC300SIMPLE 0.0000 0 In voorraad
Intense Curl Cream

Intense Curl Cream

For wavy to curly hair For wavy to curly hair
OF
Gegevens
Voor natuurlijke krullen en golven die glimmend, golvend en heerlijk verfrist eruit moeten zien is Moroccanoil Intense Krullencrème een conditioner die niet uitgewassen hoeft et worden en vochtinbrengend is, evenals pluizig haar zonder plakkerigheid kan aanpakken. Voedende arganolie en vitamines helpen het haar golvend en gekruld te houden, en de hele dag hun vocht en zachtheid te behouden.
How-To
Gebruik één pompbeweging (of meer als het haar langer is of meer structuur heeft) met Moroccanoil Intense krullencrème op vochtige of droge lokken. Breng het haar in model zoals u gewend bent of laat het zo opdrogen. TIP: Indien gewenst kunt u het gedurende de dag aanbrengen op droog haar om de krullen op te frissen en pluizen te voorkomen.
Contact Us

Moroccanoil uses cookies in order to give you a better user experience. For more information about what cookies are and how we use them, please visit our privacy policy.