Vind een Salon
moroccanoil Thickening Lotion Een snelle manier voor onmiddellijke volume! De Moroccanoil Thickening Lotion versterkt het haar met quinoa proteïnen en verdikt individueel haarlok voor een onmiddellijk uitzetting en langdurige body. Deze unieke haar lotion is geformuleerd met een mix van vitamines en arganolie die hydrateerd voor een glanzend resultaat zonder plakkerig aan te voelen. TL100INT 0.0000 0 In voorraad
Thickening Lotion

Thickening Lotion

For fine to medium hair For fine to medium hair
OF
Gegevens
Een snelle manier voor onmiddellijke volume! De Moroccanoil Thickening Lotion versterkt het haar met quinoa proteïnen en verdikt individueel haarlok voor een onmiddellijk uitzetting en langdurige body. Deze unieke haar lotion is geformuleerd met een mix van vitamines en arganolie die hydrateerd voor een glanzend resultaat zonder plakkerig aan te voelen.
How-To
Breng een kleine hoeveelheid aan in de handpalm. Verdeel over handdoekdroog haar vanaf de aanzet tot aan de haarpunten. Föhn zoals gebruikelijk.
Contact Us

Moroccanoil uses cookies in order to give you a better user experience. For more information about what cookies are and how we use them, please visit our privacy policy.