HELP

CONTACT US

Onze klantenservice staat graag voor je klaar! Neem telefonisch contact op met Dux, de distributeur van Moroccanoil in de Belux via +32 51 33 10 20 of stuur een e-mail naar info@dux.be We zijn bereikbaar van maandag tot donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur. .

VEELGESTELDE VRAGEN

PRODUCT

WAAR KAN IK MOROCCANOIL PRODUCTEN KOPEN?

Dux International is de officiële distributeur van Moroccanoil in België en Luxemburg. Heb je vragen over de Moroccanoil haarproducten? Of wil je de producten graag in jouw salon? Neem gerust contact met ons op via info@dux.be of +32 51 33 10 20.

BEVATTEN MOROCCANOIL PRODUCTEN SILICONEN?

Ja. In producten zoals Moroccanoil Treatment, Moroccanoil Treatment Light, Glimmer Shine, Hydrating Styling Cream, Moisture Repair Shampoo and Conditioner, Intense Hydrating Mask, Intense Curl Cream, Frizz Control, Curl Defining Cream, Extra Volume Conditioner en Weightless Mask zijn siliconen toegevoegd. Het toevoegen van siliconen in deze producten is bedoeld om meer bescherming te bieden bij het stylen met hitte en het haar te beschermen tegen vochtverlies, evenals het versterken van glans, gladheid en handelbaarheid.

KAN IK MOROCCANOIL PRODUCTEN GEBRUIKEN OP MIJN LICHAAM?

Moroccanoil Treatment bevat specifieke ingrediënten om het beste uit uw haar te halen. Voor Moroccanoil producten voor het lichaam verwijzen wij u graag naar onze Moroccanoil Body producten.

KAN IK MOROCCANOIL GEBRUIKEN TERWIJL IK ZWANGER BEN OF BORSTVOEDING GEEF?

Wij raden altijd aan om dit met uw arts te overleggen. Alle ingrediënten die wij gebruiken staan vermeld op de verpakking.

HOE KAN IK MOROCCANOIL PRODUCTEN IN MIJN SALON OPNEMEN?

Voor meer info kan je contact opnemen met onze Belgische distributeur Dux International via info@dux.be

ZIJN DE PH-WAARDEN VAN MOROCCANOIL PRODUCTEN VEILIG?

Ja. De pH-waarden voor Moroccanoil producten die water bevatten variëren van 3.5 tot 7.0.

PERS

Voor verzoeken in of voor de media kunt u contact opnemen via press@moroccanoil.com..

TERMS OF USE

View Terms of Use