HYDRATE Shampoo & Conditioner Half Liter Set

Bespaar 20% door jouw favoriete Moroccanoil® HYDRATE Shampoo & Conditioner aan te schaffen in een limited edition half-liter set verpakking. Deze voordelige bundel bevat Hydrating Shampoo en Hydrating Conditioner die het haar voorziet van de nodige hydraterende ingrediënten en het haar diep reinigt en daarnaast zachter maakt. Te verkrijgen in alle vier de Moroccanoil Shampoo & Conditioner categorieën: REPAIR, HYDRATE, SMOOTH en VOLUME.

BEVAT:

• Hydrating Shampoo (500 ml) – De shampoo maakt het haar glanzend, zacht en beter handelbaar. De vochtinbrengende shampoo is geschikt voor uitgedroogd, bros haar. Deze vochtinbrengende shampoo is zacht genoeg voor dagelijks gebruik en biedt optimale hydratering voor zowel normaal haar als haar dat een kleurbehandeling heeft ondergaan. De shampoo maakt het haar beter behandelbaar, zachter en glanzender waardoor het haar er beter uitziet en gezonder aanvoelt.

• Hydrating Conditioner (500 ml) – Deze zachte formule voor dagelijks gebruik maakt het haar gladder, beter behandelbaar en eenvoudiger te stylen. Na gebruik ziet het haar er gezonder uit en voelt beter aan met meer elasticiteit en volume.

• Hydrating Shampoo: Gebruik een kleine hoeveelheid Moroccanoil Hydrating Shampoo en verdeel het product over het haar en masseer zachtjes op de hoofdhuid en door het haar. Activeer de shampoo door het haar goed nat te maken, zo wordt er een rijke, luxueuze schuimlaag gecreëerd. Herhaal indien nodig. Na gebruik goed uitspelen.

• Hydrating Conditioner: Knijp voorzichtig het overtollige water uit het haar na het wassen en breng de Moroccanoil Hydraterende Conditioner aan vanaf met midden tot aan de uiteinden van het haar. Laat het product 1 tot 2 minuten intrekken en spoel daarna goed uit.

Videos