SMOOTH Shampoo & Conditioner Half Liter Set

Bespaar 20% door jouw favoriete Moroccanoil® SMOOTH Shampoo & Conditioner aan te schaffen in een limited edition half-liter set verpakking. Deze voordelige bundel bevat Smoothing Shampoo en Smoothing Conditioner die het haar voorziet van AminoRenew® technologie die het haar kalmeren en sterker en handelbaar maakt. Wanneer zowel de Shampoo als de Conditioner worden gebruikt, kan het resultaat wel tot 72 uur aanhouden. Te verkrijgen in alle vier de Moroccanoil Shampoo & Conditioner categorieën: REPAIR, HYDRATE, SMOOTH en VOLUME.

BEVAT:

• Smoothing Shampoo (500 ml) – Geef eigenwijs en pluizig haar een licht reinigende behandeling om het weer zacht te krijgen. Moroccanoil® Smoothing Shampoo met AminoRenew™ herstelt het tekort aan aminozuren om het haar te versterken en de natuurlijke keratinestructuren beter af te stemmen. Deze hydraterende shampoo zit vol met arganolie en arganboter en zorgt dat het haar beter doorkambaar, gezonder en gladder aanvoelt.

• Smoothing Conditioner (500 ml) – Deze zachte conditioner en anti-klitformule werkt aan het temmen van eigenwijs en pluizig haar. Moroccanoil® Smoothing Conditioner met AminoRenew™ herstelt het tekort aan aminozuren om het haar te versterken en de natuurlijke keratinestructuren beter af te stemmen. De antioxidanten in de argan-olie en -boter werken hard om het haard gezond, kalm, doorkambaar en glad te maken en houden.

• Smoothing Shampoo: Masseer de Moroccanoil® Smoothing Shampoo door het natte haar en de hoofdhuid en blijf water bijvoegen om het weelderige schuim zijn werk te laten doen. Spoel het grondig uit. Gebruik daarna de Moroccanoil Smoothing Conditioner.

• Smoothing Conditioner: Knijp voorzichtig het overtollige water uit het haar na het wassen en breng de Moroccanoil® Smoothing Conditioner aan vanaf met midden tot aan de uiteinden van het haar. Laat het één tot twee minuten intrekken en spoel daarna grondig uit. Gebruik regelmatig met Moroccanoil Smoothing Shampoo voor de beste resultaten.

Videos