VOLUME Shampoo & Conditioner Half Liter Set

Bespaar 20% door jouw favoriete Moroccanoil® VOLUME Shampoo & Conditioner aan te schaffen in een limited edition half-liter set verpakking. Deze voordelige bundel bevat Extra Volume Shampoo en Extra Volume Conditioner die het haar voorziet van een dosis arganolie, die het haar doet herleven en het volume, body en glans geeft!Te verkrijgen in alle vier de Moroccanoil Shampoo & Conditioner categorieën: REPAIR, HYDRATE, SMOOTH en VOLUME.

BEVAT:

• Extra Volume Shampoo (500 ml) – Transformeer fijn haar van futloos tot energiek en vol met volume. Moroccanoil® Extra Volume Shampoo bevat anti-oxidantrijke arganolie om het haar te voeden, te ontwarren en om volume terug in het haar te brengen. Lindebloesemextract maakt het haar op natuurlijke wijze dikker, zodat het haar er voller uitziet en meer body krijgt. De Extra Volume Shampoo geeft een prachtige glans aan het haar en maakt het haar beter handelbaar, zodat het makkelijker in model te brengen is. 

•  Extra Volume Conditioner (500 ml) – Maak het haar beter handelbaar en creëer gelijktijdig meer volume. Moroccanoil® Extra Volume Conditioner verdikt het haar en geeft fijn haar meer body, volume en glans zonder het haar te verzwaren. Verrijkt met anti-oxidantrijke arganolie en versterkende voedingsstoffen, zoals lindenbloesemextract, om het haar te transformeren van futloos naar vol en levendig. 

• Extra Volume Shampoo: Gebruik een kleine hoeveelheid Moroccanoil® Extra Volume Shampoo en verdeel het product over nat haar. Activeer de shampoo door het haar goed nat te maken. Zo creëert u een rijke, luxueuze schuimlaag. Masseer de shampoo zachtjes op de hoofdhuid en door het haar. Spoel het product na gebruik zorgvuldig uit en herhaal indien nodig.

• Extra Volume Conditioner: Knijp na het wassen zorgvuldig het overtollige water uit het haar en verdeel Moroccanoil® Extra Volume Conditioner vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Laat de conditioner 1 tot 2 minuten intrekken en spoel het product daarna zorgvuldig uit.

Videos